Ventur Finland Oy Ab

www.ilmanvaihtoventur.fi

Ventur yrityksenä

Tervetuloa Ventur Finland Oy Ab:n sivuille

Kuulumme Venture Industries konserniin, joka toimii koko Pohjois Euroopan alueella. Päätoimipaikkamme ovat Puolassa, Ruotsissa ja Suomessa.

Konserni on merkittävä teollisuuspuhaltimien valmistaja, joka tekee 40 vuoden kokemuksella niin omia standardituotteita kuin asiakaskohtaisia erikoismalleja. Valmistamme alihankintana myös laitekokonaisuusuuksia, joissa puhallin on vain osa toimitusta.

Modernin ja pitkälle automatisoidun tuotantomme avulla voimme tarjota asiakkaillemme erinomaisen hinta-laatusuhteen. Tästä esimerkkinä uusi automaattinen alumiinivalulinjamme, jolla tehdyissä tuotteissa yhdistyvät Eurooppalainen laatu ja nopeat toimitusajat hintaan joka on erittäin kilpailukykyinen.

Pääsivuille www.ventur.fi

 

Ota yhteyttä lue lisää

VENTUR Finland Oy Ab Tiilenlyöjänkuja 4
FI-01720 Vantaa, Finland Tel. +358 (0)9 530 8810 fax +358 (0)9 507 4280
e-mail: info@ventur.fi
www.ventur.fi
 
 
Ilmanvaihto Ventur : Ventur valmistaa ja markkinoi teollisuuspuhaltimia laidasta laitaan kuten aksiaalipuhaltimia, keskipakoispuhaltimia, kanavapuhaltimia, sivukanavapuhaltimia, kylpyhuonepuhaltimia, huippuimureita, savukaasupuhaltimia, savunpoistopuhaltimia, etc. Teollisuuspuhaltimiamme voi käyttää mm. puhtaan ilman kuljetukseen, materiaalin siirtoon, purunpoistoon, savunpoistoon, kärynpoistoon ja pneumaattiseen siirtoon. Venturin teollisuuspuhaltimia valmistetaan alumiini valusta, teräslevystä sekä muovista suorakäyttöisinä ja hihnakäyttöisinä. Puhaltimia on saatavilla eri siipityypeillä kuten avoimella siivellä tai ilmastointisiivellä. Siipipyörän siivekkeet voivat olla taaksepäin tai eteenpäin tavutetut taikka suorat. Vakio puhaltimiemme lisäksi voimme tarjota tapauskohtaisesti räätälöityjä erikoismalleja. Sähkömoottorikokoja on saatavilla muutamasta watista aina megawatti luokkaan saakka. Tarjoamme lisäksi lisävarusteita kuten laippoja, yhteitä, suojaverkkoja, tärinänvaimentajia ja suodattimia. Tarvittaessa voimme tarjota täydellisiä tuotteita joissa puhallin on osa kokonaisuutta : Ilmanvaihto Ventur